Rouheita villa- ja juuttimattoja

Saimme erän meheviä paimentolaishenkisiä villamattoja! Matoissa ihania maanläheisiä sävyjä, jotka sopivat monenlaisiin sisustuksiin. Nyt myös huippusuosittuja juuttimattoja lisää myymälässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Messuilla

Viimeviikonloppu vierähti Turun messukeskuksessa Rakenna ja Sisusta -messuilla.

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille – Ollaan yhteydessä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mallikalusteita edullisesti

Myymme myymälän mallikalusteista kaksi muhkean kokoista nojatuolia nyt puoleen hintaan! Toinen on Designers Guildin Academy nojatuoli, joka on verhoiltu William Yeowardin upealla musteen sinisellä sametilla ja toinen Florence Broadhurstin ihana keltainen The Cranes -kankainen iso nojatuoli harmaalla villatyynyllä. Tervetuloa tutustumaan ja nappaamaan oma kotia kaunistamaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Uudet värit

Johanna Gullichsenin Normandie mallistoon ilmestyi uusia värejä ja ne on nyt nähtävillä ja tilattavissa. Uutuuksina tumma vihreä ja tumma sininen ja Eos -kankaan uusi kitin valkoinen. Mielettömiä yhdistellä – meillä onkin tyynyvarantoja täydennelty ja uusia JG -tyynyjä on myymälässä nyt paljon. Kuvassa uusi tummansininen kuosissa Helios ja Eosin uusi valkoinen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uudet kotisivut avattu!

Tervetuloa uusille kotisivuillemme!

Päivitämme vielä sisältöä, mutta jatkossa löydät täältä ajankohtaista tietoa palveluistamme ja tuotteistamme. Tiedotamme uutuuksista, alennuksista, kampanjoista ym. uutisista Facebookin lisäksi nyt myös täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA