Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelua Turussa ja lähialueilla jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Sisustussuunnittelu voi kohdistua yksittäiseen ongelmakohtaan kodissa tai se voi olla laajempaa suunnittelua; koko kodin remontin suunnittelua kalustuksineen tai vaikka toimitilasuunnittelua. Se voi olla myös vain tilan päivitystä uusin tekstiilein ja värein.  Olemme tehneet monenlaista ja tartumme innolla haasteisiin!

Sisustussuunnittelu alkaa kotikäynnillä, jolla kartoitetaan suunnittelun tarve ja laajuus. Käynnin pohjalta teemme suunnittelutyöstä tarjouksen. Tilauksesta ja kohteesta riippuen voimme laatia esimerkiksi sisustussuunnitelman, johon sisältyy tilan käyttöratkaisut, pintamateriaalien-, värien-, tekstiilien-, kalusteiden- ja valaisinten valinnat ja -sijoittelu. Sisustussuunnitelma voi käsittää myös vain jonkun osan edellä mainituista. Esimerkiksi edullinen, mutta paljon ratkaisuja tarjoava väri ja tekstiilisuunnittelu usein riittää. Ideoita ja ratkaisuja käydään läpi toimistollamme palaverissa, joten mitkään valinnat eivät tule asiakkaalle lopussa yllätyksenä. Tilaajalle jää suunnittelusta piirustusten lisäksi väri- ja materiaalikartat, kaluste- ja varusteluettelot, sekä tuotteiden hankintapaikat hintatietoineen.

Ammattilaisen avulla sisustuksen suunnittelu on myös mukavaa. Sisustussuunnittelija osaa ottaa huomioon asiakkaan toiveet, tyylin ja budjetin, kohteen mahdollisuudet ja rajoitukset, sekä olla innovatiivinen asiakasta auttavalla tavalla. Hyvin suunniteltu kohde helpottaa myös toteutusta huomattavasti. Suunnitelmasta jää tarkat dokumentit, joita apuna käyttäen suunnitelman toteutus on helppoa. Sisustussuunnittelija voi auttaa myös tarjouspyyntöjen laatimisessa, tilausten tekemisessä sekä työnsuorittajien valinnassa. Oma ompelimo ja verhoomo vastaa tekstiilituotteiden valmistuksesta laadukkaasti ja ammattitaidolla.

 

 

Sisustussuunnittelu kartano taukotila

Saaren kartanon taiteilijaresidenssin taukotila

Sisustus kartano

Taukotilan tekstiilejä ja rakennettu seinänvieruspenkki

Sisustussuunnittelu WC

Pikku WC yksityiskodissa

Sisustussuunnittelua Turussa, toimistotila

Mainostoimiston sisustus Turussa

Comments are closed.