Sisustussuunnittelu

 

 

Miten saada tila näyttämään vaivattomalta – painottomalta – luonnolliselta? Siltä, kuin sitä ei olisi sisustettu tarkoituksella, lavastettu. Kuin kaikki olisi aina ollutkin näin ja kuinka kaiken aina tulisikin olla. Miten jokin voisi näyttää samalla vaatimattomalta ja ylelliseltä? Miltä helppo näyttää? Entä vaikea tai monimutkainen. Miten saada vaikea ja monimutkainen tuntumaan ja näyttämään helpolta ja yksinkertaiselta.

Materiaalien taju ja rohkeus jättää tekemättä – mutta tehdä siellä, missä tekeminen ei näy.

 

 

Sisustusarkkitehti työskentelee aina asiakkaalle, luodakseen helposti käytettäviä tiloja työntekijöille;  viihtyisiä tiloja, joissa työnteko on tuottavaa ja motivoivaa. Asiakastilat tehdään kutsuviksi, jotta asiakkaan asiakkaat saavat rahoilleen vastinetta ja tulevat takaisin. Yöpyjät viihtyvät, virkistyvät ja kokevat itsensä tervetulleiksi vieraissakin paikoissa. Ammattilainen sisustaa asiakkaan toimeksianto mielessä, mutta sukeltaa loppukäyttäjän kokemukseen ja huomioi tämän työssään, kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden. Inspiraation voi ammentaa kohteen arkkitehtuurista, kalustuksesta, toimeksiannosta itsestään… Lopputuloksen tulee tuntua luonnolliselta, aidolta ja tärkeältä.

Sisustusarkkitehtitoimisto - Teatteri sisustusarkkitehdit

 

Teatteri on turkulainen sisustusarkkitehtitoimisto – teemme sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille asiakkaille yli kymmenen vuoden työkokemuksella. Pääasiassa toiminta-alueemme on Turku ja ympäristökunnat, mutta tarpeen vaatiessa matkaamme mielellämme asiakkaan kohteeseen kauemmaksikin.

 

Yritysasiakkaat löytävät lisätietoa julkitilojen suunnittelusta ja kohteistamme sivulta ”toimitilat ja julkiset kohteet” – klikkaa siirtyäksesi tästä.

Yksityisille tietoa kotien sisustussuunnittelusta löytyy sivulta ”kotien sisustussuunnittelu” – klikkaa siirtyäksesi tästä.

Sisustussuunnittelijan esittelyn löydät sivulta ”sisustussuunnittelija” – klikkaa siirtyäksesi tästä.

 

 

.

 

 

 

 

Comments are closed.