Verhoilu

 

Verhoiltuja töitä

Verhoomossamme valmistuu päällystykset, sekä perusteellisemmat remontit jousituksineen jo yli 15 vuoden työkokemuksella.

Sisustusliike Teatteri on Turun Verhoilijamestarit ry:n jäsenliike.

Autamme mielellämme kangasvalinnoissa. Tarjoamme laajan valikoiman verhoilukankaita laatumerkeiltä mm. Designers Guild, Johanna Gullichsen, Lauritzons, Florence Broadhurst, William Morris, William Yeoward ym.

Meillä voit teettää myös rahit, sängynpäätypenkit, sekä sängynpäädyt runkopatjoihin. Runkotöihin meiltä löytyy tilat Mynämäeltä.

PERINTEINEN VERHOILU

Perinteinen verhoilu on vanhojen ja antiikkisten huonekalujen verhoilua perinteisin menetelmin ja -materiaalein. Tämä on erikoisalaamme ja meillä valmistuukin perinteiset jousitukset ja perustukset vankalla ammattitaidolla. Lopputulos on huoliteltu ja kestää käytössä vuosia.

Perinteinen verhoilu valikoituu kunnostusmenetelmäksi huonekalun iän ja alkuperäisen toteutuksen perusteella. Vanhat huonekalut ovat usein huonossa kunnossa ja niihin tulee rakentaa uusi verhoilu perustuksia myöten. Tällöin uusitaan pohjat, joustimet, heinä- tai lastuperustus ja kaikki pintapehmusteet. Kangasvalinta vaikuttaa merkittävästi kalusteen ulkonäköön. Valittavana on perinteisen näköisiä kankaita, sekä vaihtoehtoisesti paljon uusia yllättäviä verhoilukankaita, joilla vanhan kalusteen saa halutessa päivitettyä sisustuksen ilopilkuksi!

 

10495101_685532264901486_8443717176332962471_o

Vanhan K-tuolin verhoilu

 

 

Howard sohvan verhoilu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

uudelleen-verhoiltu-vanha-tuoliverhoiltu-50-luvun-nojatuoliverhoiltu-nojatuoliverhoiltu-sohva-johanna-gullichsenin-kankaalla

verhoilua Saaren kartanosta, seinänvieruspenkki

Comments are closed.