Sisustussuunnittelu

 

Teatteri on turkulainen sisustusarkkitehtitoimisto – teemme sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille asiakkaille yli kymmenen vuoden työkokemuksella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Turku ja ympäristökunnat, mutta tarpeen vaatiessa matkaamme mielellämme asiakkaan kohteeseen kauemmaksikin.

 

 

Sisustusarkkitehtitoimisto - Teatteri sisustusarkkitehdit

 

Miten saada tila näyttämään vaivattomalta – painottomalta – luonnolliselta? Siltä, kuin sitä ei olisi sisustettu tarkoituksella tai lavastettu. Kuin kaikki olisi aina ollutkin näin ja kuinka kaiken aina tulisikin olla. Miten jokin voisi näyttää samalla vaatimattomalta ja ylelliseltä? Miltä helppo näyttää? Entä vaikea tai monimutkainen? Miten saada vaikea ja monimutkainen tuntumaan ja näyttämään helpolta ja yksinkertaiselta.

Materiaalien taju ja rohkeus jättää tekemättä – mutta tehdä siellä, missä tekeminen ei näy.

 

 

materiaalikollaasi

 

Sisustusarkkitehti työskentelee aina asiakkaalle, luodakseen helposti käytettäviä tiloja työntekijöille;  viihtyisiä tiloja, joissa työskentely on tuottavaa ja motivoivaa. Asiakastilat tehdään kutsuviksi, jotta asiakkaan asiakkaat saavat rahoilleen vastinetta ja tulevat takaisin. Yöpyjät viihtyvät, virkistyvät ja kokevat itsensä tervetulleiksi vieraissakin paikoissa. Ammattilainen sisustaa asiakkaan toimeksianto mielessä, mutta sukeltaa loppukäyttäjän kokemukseen ja huomioi tämän työssään, kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden. Inspiraation voi ammentaa kohteen arkkitehtuurista, käyttäjistä, toimeksiannosta itsestään… Lopputuloksen tulee tuntua luonnolliselta, aidolta ja tärkeältä.

 

 

.

Yritysasiakkaat löytävät lisätietoa julkitilojen suunnittelusta ja kohteistamme sivulta toimitilat ja julkiset kohteet.

Yksityisille lisätietoa kotien sisustussuunnittelusta löytyy sivulta kotien sisustussuunnittelu.

Sisustussuunnittelijan esittelyn löydät sivulta sisustussuunnittelija.

 

 

 

 

Comments are closed.