Teatterilla on uudet kotisivut!

www.teatteriark.fi

Teatteri on julkitilasuunnitteluun keskittynyt sisustusarkkitehtitoimisto, jonka asiakkaita ovat eri alojen yritykset ja yhteisöt. Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihimme klikkaamalla alta!

Mukavaa kun löysit sivuillemme!

Sisustusliike Teatteri aloitti toimintansa vuonna 2005 Kristiinankadulta, Turusta. Toimimme siellä noin 10 vuotta jonka jälkeen muutimme toimistomme Raunistulaan. Siitä saakka olemme olleet sisustusarkkitehtitoimisto, joka tarjoaa suunnittelupalveluja pääasiassa yritysasiakkaille.

Kotisivumme ovat uudistuneet, kuten Teatterin toimintakin. Siirry uusille sivuille klikkaamalla alta ja lue lisää!

Sisustussuunnittelusta

Onnistunut sisustus on luonnollisen tuntuista ja tekee tilan käyttämisestä helppoa ja loogista. Valmis tila rakentuu kokonaisuuksista, joiden kaikkien tulee tukea toisiaan. Sisustusarkkitehdin ammattitaitoon kuuluu hallita nämä kokonaisuudet tilasuunnittelusta materiaalivalintoihin. Jokainen ykstyiskohta on tärkeä kun rakennetaan tilaa, jossa kaikella on paikkansa ja jossa tavoiteltu tunnelma toteutuu.  Inspiraation voi ammentaa kohteen arkkitehtuurista, käyttäjistä, toimeksiannosta itsestään… Lopputuloksen tulee tuntua luonnolliselta, aidolta ja tärkeältä.

Tähtäimessä luonnollinen lopputulos

Muuttumaton: Suunnittelufilosofiaamme Teatterissa kuuluu ennen kaikkea luonnollisuus – se ohjaa ratkaisujamme ekologisiin valintoihin. Luonnollisuus on meille tärkeää myös ihan konkreettisissa asioissa, kuten luonnon materiaaleissa. Luonnollisuus voi olla myös tunne, että kaikki on luonnollisesti kohdallaan. Tämä tunne välittyy onnistuneesta sisustuksesta, vaikka syytä siihen voi olla vaikeampi tarkaan määritellä. Kun kaikki on mutkattomasti kohdallaan ja värit, valot ja muodot toimivat yhdessä, tila tuntuu helpolta ja ymmärrettävältä.

 

"Miten saada tila näyttämään vaivattomalta ja luonnolliselta, siltä, kuin sitä ei olisi sisustettu tarkoituksella tai lavastettu?

Kuin kaikki olisi aina ollutkin näin ja kuinka kaiken aina tulisikin olla.

Mikä näyttää samalla vaatimattomalta ja ylelliseltä? Miltä helppo näyttää? Entä vaikea tai monimutkainen?

Miten saada vaikea ja monimutkainen tuntumaan ja näyttämään helpolta ja yksinkertaiselta?"

Työssämme tulee usein etsittyä vastauksia näihin kysymyksiin. Ratkaisut löytyvätkin useasta eri paikasta ja kokonaisuus syntyy yhdistelmistä, joissa merkittävää on myös se, mitä uskalletaan jättää pois. Usein yksinkertainen on parempi. Onnistumisen takaa useimmiten kokemus; suunnittelijalle värit eivät ole vain värejä vaan myös pintoja; karheutta, pehmeyttä, mattaa ja kiiltävää. Kuviot ovat näiden asioiden yhdistelmiä ja niissä voi aistia mm. pehmeyttä, kovuutta, terävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Valot eivät ole valaisimia, vaan valoa, joka on itse valaisinta tärkeämpää. Yhdistelmät luovat tilan tunnelman. Oikein valitut muodot, värit ja materiaalit myös ohjaavat käyttäjää tilassa niin, että lopputulos on looginen ja helposti hahmotettavissa.

Kaupallisesta sisustamisesta

Meille on tärkeää myös asiakkaan menestys. Pitkä yrittäjätausta auttaa ymmärtämään yritystoiminnan tavoitteita. Uskomme, että huolellisella sisustuksella jokainen yritys voi viestiä menestyksestä ja välittämisestä. Asiakastilojen onnistunut sisustus kertoo huomioonottavasta asenteesta ja saa asiakkaan viihtymään ja palaamaan. Työyhteisön on myös helpompi toimia tehokkaasti motivoivassa ympäristössä. Haluamme löytää yhdessä asiakkaan kanssa oikeat ratkaisut jotka sopivat juuri kyseiseen kohteeseen ja liiketoimintaan. Tutustumme perusteellisesti kohteisiimme ja luomme ympäristöjä, joissa on hyvä tehdä töitä ja joissa asiakkaat viihtyvät.