Sisustussuunnittelija

 

Olen alunperin turkulainen, pian jo 20 vuotta Mynämäellä asunut sisustusarkkitehti. Toimistoni sijaitsee vanhoilla kotikulmillani Turussa, Raunistulassa. Kävin aikoinani Raunistulan ja Kastun koulut ja iloitsen voidessani nyt työskennellä tutulla ja kotoisella seudulla upeassa tehdasmiljöössä Barkerilla.

Sisustusalan yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2000, ensin opettaen verhoilua eri instansseissa ja tehden asiakastöinä verhoilua ja tekstiilisuunnitelmia. Sisustussuunnittelutyötä olen tehnyt aktiivisesti vuodesta 2006, jolloin päätin sisustussuunnittelun opintoni ja avasin Kristiinanakadulle Turkuun sisustusliike- ja suunnittelutoimisto Teatterin. Myymälätoiminnan jätin vuonna 2016 ja muutin suunnittelutoimistoni Raunistulaan. Nykyään Teatterissa keskitytään täyspainoisesti tuottamaan sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityishenkilöille.

Olen valmistunut sisustusarkkitehdiksi Lahden Muotoiluinstituutista. Suunnittelutyössä noudatan hyviä tapoja ja laadin suunnittelutyöstä ennen toimeksiantoa selkeän suunnittelusopimuksen ja -tarjouksen. Kunnioitan asiakkaan toiveita ja pyrin parhaaseen lopputulokseen – aina luovasti ja innolla jokaiseen toimeksiantoon tarttuen.

Olen SIO – sisustusarkkitehdit -järjestön jäsen.
Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

 

Sanna Lindholm

sisustussuunnittelija, sisustusliike Teatteri, Turku